2021. szeptember 20., Friderika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Sporttal egy nemes ügyért

A rendszeres testmozgás fontosságát hangsúlyozza a 2021 elején életre hívott Sportolj Bármit! program, amelyhez profi sportolók és sztárok is csatlakoztak. A program ráadásul valamennyi nevezésből 1000 forintot utal át az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak.

A Sportolj Bármit! kezdeményezés azért jött létre, hogy a sport népszerűsítése mellett minél több embert arra motiváljon, hogy napi szinten mozogjon, és egészségesebben éljen. A szervezők arra biztatják az embereket, hogy a koronavírus-járvány miatt beszűkülő élettér miatt se mondjanak le az edzésről, hiszen sportolni bármit és bárhol lehet.

A résztvevők virtuálisan csatlakozhatnak a mozgalomhoz, a nevezéssel pedig nem csupán egy exkluzív érem tulajdonosai lesznek, egy nemes ügy mellé is állnak: a Sportolj Bármit! program valamennyi nevezésből 1000 forintot utal át a Országos Mentőszolgálat Alapítványnak, hiszen hatalmas szükség van ezekben a pandémiás időkben a zavartalan munkájukra.

A kezdeményezéshez ide kattintva bárki csatlakozhat!

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Egyetlen országnak sikerülhet teljesíteni az emberiség klímavédelmi céljait Hazánkban is egyre népszerűbbek a RePoharak
Tovább a forrásra: uzletesutazas.hu
Vissza
Hírfolyam