2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Sporttal egy nemes ügyért

A rendszeres testmozgás fontosságát hangsúlyozza a 2021 elején életre hívott Sportolj Bármit! program, amelyhez profi sportolók és sztárok is csatlakoztak. A program ráadásul valamennyi nevezésből 1000 forintot utal át az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak.

A Sportolj Bármit! kezdeményezés azért jött létre, hogy a sport népszerűsítése mellett minél több embert arra motiváljon, hogy napi szinten mozogjon, és egészségesebben éljen. A szervezők arra biztatják az embereket, hogy a koronavírus-járvány miatt beszűkülő élettér miatt se mondjanak le az edzésről, hiszen sportolni bármit és bárhol lehet.

A résztvevők virtuálisan csatlakozhatnak a mozgalomhoz, a nevezéssel pedig nem csupán egy exkluzív érem tulajdonosai lesznek, egy nemes ügy mellé is állnak: a Sportolj Bármit! program valamennyi nevezésből 1000 forintot utal át a Országos Mentőszolgálat Alapítványnak, hiszen hatalmas szükség van ezekben a pandémiás időkben a zavartalan munkájukra.

A kezdeményezéshez ide kattintva bárki csatlakozhat!

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány Több mint egy évig vittek ebédet a rászorulóknak Kaposváron Újabb melegrekord dőlt meg, ezúttal Moszkvában és Szentpéterváron
Tovább a forrásra: uzletesutazas.hu
Vissza
Hírfolyam