2021. június 22., Paulina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Új kültéri pihenőt kaptak a fehérvári mentők

A Székesfehérvári Mentőállomás ResQ Alapítványának részére átadott új kültéri pihenő megvalósításában a Hufbau Braun Építőanyag Centrum közreműködött, a munkálatokat pedig Porteleki Gábor ácsmester készítette el a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola ácstanulóinak bevonásával. 

A példamutató helyi összefogásból született pihenő értéke 1,5 millió forintra tehető. Az adománnyal a 75. évfordulóját ünneplő mentőállomás dolgozóinak régi vágya vált valóra. 

35 éve vagyunk a Fejér megyei köztudatban építőanyag-kereskedésként, fehérvári vállalkozásként nagyon fontos számunkra a helyi társadalmi felelősségvállalás. A járványhelyzetben a mentősöknek is nagyon helyt kellett állniuk. Így nagyon fontosnak tartom, hogy a kevés pihenőidejüket, ami két kiszállás között van, azt a pár percet megfelelően kényelmes, fedett kültéri helyen tudják eltölteni

– idézi a feol.hu Kindl Virágot, a Hufbau Braun Építőanyag Centrum marketingvezetőjét.

Fotó: feol.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány A belga bíróság szerint az elégtelen klímapolitika az emberi jogok megsértését jelenti Itt a nyári menetrend: nem kell ahhoz autó, hogy eljuss a tóhoz!
Tovább a forrásra: feol.hu
Vissza
Hírfolyam