2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Új kültéri pihenőt kaptak a fehérvári mentők

A Székesfehérvári Mentőállomás ResQ Alapítványának részére átadott új kültéri pihenő megvalósításában a Hufbau Braun Építőanyag Centrum közreműködött, a munkálatokat pedig Porteleki Gábor ácsmester készítette el a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola ácstanulóinak bevonásával. 

A példamutató helyi összefogásból született pihenő értéke 1,5 millió forintra tehető. Az adománnyal a 75. évfordulóját ünneplő mentőállomás dolgozóinak régi vágya vált valóra. 

35 éve vagyunk a Fejér megyei köztudatban építőanyag-kereskedésként, fehérvári vállalkozásként nagyon fontos számunkra a helyi társadalmi felelősségvállalás. A járványhelyzetben a mentősöknek is nagyon helyt kellett állniuk. Így nagyon fontosnak tartom, hogy a kevés pihenőidejüket, ami két kiszállás között van, azt a pár percet megfelelően kényelmes, fedett kültéri helyen tudják eltölteni

– idézi a feol.hu Kindl Virágot, a Hufbau Braun Építőanyag Centrum marketingvezetőjét.

Fotó: feol.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Hálóba gabalyodott, sérült bálnára bukkantak az Antarktiszon Hogyan hasznosulhat a kidobott fenyőfa?
Tovább a forrásra: feol.hu
Vissza
Hírfolyam