2021. június 22., Paulina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ingyen léphetnek be az Aquaworldbe az egészségügyi szakdolgozók

Júniusban, együttműködve a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarával, az egészségügyi szakdolgozók ingyen belépőjegyet igényelhetnek az Aquaworld élményfürdőbe – írja a medicalonline.hu.

Képünk illusztráció Fotó: Helena Jankovičová Kováčová/Pixabay

Az egészségügyi szakdolgozók a járvány elleni védekezés frontvonalában dolgoznak, ami átlag feletti fizikai és lelki teherviselést is megkövetel. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara a szakmai támogatás mellett kiemelt feladatának tekinti a szakdolgozók kikapcsolódását, rekreációját támogató kedvezmények felkutatását, ezért örömmel fogadta az Aquaworld Zrt. megkeresését, mellyel hálájukat szeretnék kifejezni az egészségügyi szakdolgozók iránt.

A felajánlás értelmében 2021 júniusában minden egészségügyi szakdolgozó egy alkalommal ingyenesen léphet be a budapesti Aquaworld élményfürdőbe. A belépés előzetes regisztrációhoz kötött.

Neked ajánljuk
Helyi alapítvány segít a kiskőrösi mentősöknek Egészségügyi felszerelés a református szeretetszolgálatnak Sikeres a yogyakartai terepkísérlet A belga bíróság szerint az elégtelen klímapolitika az emberi jogok megsértését jelenti Itt a nyári menetrend: nem kell ahhoz autó, hogy eljuss a tóhoz!
Tovább a forrásra: medicalonline.hu
Vissza
Hírfolyam