2022. július 1., Annamária, Tihamér
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

50 milliós adomány a P&G-től

2021-ben is folytatta a Covid–19 járvány okozta helyzet enyhítése érdekében tett adományozási programját a Procter&Gamble: eddig közel 50 millió forint értékben segítette a helyi szervezetek és közösségek munkáját Magyarországon – írja a csaladilap.hu.

A vállalat a többi között kézfertőtlenítőkkel, tisztítószerekkel látja el a hazai szervezeteket. Képünk illusztráció Fotó: Chesna/Pixabay

A vállalat Magyarországon az elmúlt fél évben eddig több mint 47 millió forint értékben nyújtott pénzügyi és terméktámogatást számos hazai szervezetnek, mint például a Magyar Vöröskereszt, az SOS Gyermekfalvak, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, a Habitat for Humanity, a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház és több helyi egészségügyi és oktatási intézmény. Az anyagi támogatás mellett női intimhigiéniai és babaápolási termékekkel, tisztítószerekkel, kézfertőtlenítővel látja el a szervezeteket, hogy rajtuk keresztül eljusson a segítség a nehéz helyzetbe került családoknak és közösségeknek országszerte.

A vállalat a világon eddig több mint 20 országban, több mint 30 millió dollárral támogatta a rászorulókat és közösségeket.

„Idén indult Lead with Love programunk keretében globális szinten ez évre 2021 jótettet tűztünk ki célul. Bár egyesek már a normalitás visszatérését érzékelik a látóhatáron, sokan még mindig a járvány pusztító egészségügyi és gazdasági következményeivel néznek szembe”– mondta Krubl Yvette, a vállalat kommunikációs vezetője.

A vállalat Európában összefogott a Vöröskereszt és a Vörös Félhold Társaságok Nemzetközi Szövetségével (IFRC) és a nemzeti társaságokkal, hogy támogatást nyújtsanak a frontvonalban dolgozóknak az egészségügyi és higiéniai beavatkozások, az oltások és a helyi gazdasági előrelépés fokozása érdekében.

A Magyar Vöröskereszt a vállalat egyik kiemelt támogatottja, az elmúlt hat hónap során több mint 16 millió forintnyi termékadományban részesültek. A szervezet az adományt rászoruló gyermekes családokhoz és hátrányos helyzetben élő közösségekhez juttatta el országszerte.

Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: csaladilap.hu
Vissza
Hírfolyam