2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kamionokon érkezett a segítség a Máltai Szeretetszolgálatnak

A Vajda-Papír több mint tíz tonna higiéniai papírterméket ajánlott fel a szeretetszolgálat esélyteremtő programjai és gyermekekkel foglalkozó intézményei számára. A két kamionnyi, több mint 15 millió forint értékű adomány hatezer gyermek egyéves ellátását biztosítja.

A koronavírus-járvány idején még nagyobb szükség van a segítségre, még többen szorulnak országszerte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat támogatására: a szervezet munkatársai és önkéntesei nem csupán az idősekről és a fogyatékkal élőkről, de a hátrányos helyzetű gyermekekről és családokról is gondoskodnak ezekben a nehéz időkben.

A Vajda-Papír küldetésének tekinti a rászorulók támogatását, ezért

15 millió forint értékben ajánlott fel termékeket a szeretetszolgálat esélyteremtő intézményei számára, októberben pedig több száz hátrányos helyzetű családot lát majd el országszerte egy évre elegendő higiéniai papírtermékkel.

A felajánlással egyben a tiszteletüket is szeretnék leróni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Betegápoló Irgalmasrend munkatársainak áldozatos munkája előtt.

Az adományok ünnepélyes átadására a Zemplén utcai máltai játszótéren került sor Fotó: Vajda-Papír/Facebook
Neked ajánljuk
Palackonként egy euróval segít az Angyalgyár Kft. Koncert a kárpátaljai árvákért Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Amerikában szigorúbb szabályokra számíthatnak a fenntartható alapok 18 millió forintot gyűjtött a menekülteknek a CIB Bank
Tovább a forrásra: magyarnemzet.hu
Vissza
Hírfolyam