2021. július 27., Liliána, Olga
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az egészségügyi dolgozóknak táncol a Román Sándor Entertainment

Zárt körű előadáson látja vendégül június 24-én a budai Várban a Román Sándor Entertainment az egészségügyi dolgozókat. A társulat így szeretne nekik köszönetet mondani a koronavírus-járvány során tanúsított emberpróbáló helytállásukért. 

Két év után Román Sándor Entertainment néven Az affér című előadással debütál az ExperiDance Tánctársulat egykori alapítója és koreográfusa, Román Sándor új tánckara.

Június 24-én zárt körű, jótékonysági előadást tartanak az egészségügyi dolgozók számára a budai Várban, a Szentháromság téren, így tisztelegve kitartásuk és odaadásuk előtt.

A társulat június 25-én mindenki számára elérhető premierrel lép újra színpadra, a későbbiekben pedig számos vidéki városban is megtekinthető lesz az előadás. 

A táncos produkció egy modern köntösbe bújtatott szerelmi történet, speciális művészeti megoldásokkal színezve, humoros megvilágításba helyezve a viszályokat, az érdekeket és azt, hogy a szerelem mindent legyőz.

Kép: romansandor.hu
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Egészségügyi dolgozókat láttak vendégül Gyenesdiáson Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Éghajlatváltozást tűrő kukoricákat nemesít az ELTE Azonnal cselekednünk kéne, ha meg akarjuk menteni az óceánok élővilágát
Tovább a forrásra: zaol.hu
Vissza
Hírfolyam