2022. július 5., Emese, Sarolta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több mint egy évig vittek ebédet a rászorulóknak Kaposváron

2020 tavasza óta szállítottak meleg ételt a rászorulóknak a kaposvári önkormányzat munkatársai, ami hatalmas segítséget jelentett a járvány idején. A segítők június második vasárnapján pakolták be utoljára éthordóikat a kisbusz rakterébe.

Hatalmas segítséget jelentett a rászorulóknak a kaposvári önkormányzat megmozdulása, ám az elmúlt több mint egy év nem csupán a segítségnyújtásról szólt:

Barátságok szövődtek a különböző intézmények dolgozói között. Mi, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola munkatársai, a könyvtárosokkal voltunk beosztva. Együtt vittük ki az éthordókat, és útközben sokat beszélgettünk. Megismertük egymás munkáját, és a történeteken keresztül az embert is

– idézi a sonline.hu Tuskán Boglárkát, a sportiskola munkatársát, aki a kezdetektől fogva részt vett az ebédszállításban.

A pandémia harmadik hullámában öt kisbusz járta több mint fél éven keresztül folyamatosan a kaposvári utcákat. Azoknak vitték az ebédet, akik csak nehezen, vagy egyáltalán nem tudták volna igénybe venni a közétkeztetést. 

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Bajban vannak Srí Lanka állatkertjei Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: sonline.hu
Vissza
Hírfolyam