2021. augusztus 6., Berta, Bettina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több mint egy évig vittek ebédet a rászorulóknak Kaposváron

2020 tavasza óta szállítottak meleg ételt a rászorulóknak a kaposvári önkormányzat munkatársai, ami hatalmas segítséget jelentett a járvány idején. A segítők június második vasárnapján pakolták be utoljára éthordóikat a kisbusz rakterébe.

Hatalmas segítséget jelentett a rászorulóknak a kaposvári önkormányzat megmozdulása, ám az elmúlt több mint egy év nem csupán a segítségnyújtásról szólt:

Barátságok szövődtek a különböző intézmények dolgozói között. Mi, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola munkatársai, a könyvtárosokkal voltunk beosztva. Együtt vittük ki az éthordókat, és útközben sokat beszélgettünk. Megismertük egymás munkáját, és a történeteken keresztül az embert is

– idézi a sonline.hu Tuskán Boglárkát, a sportiskola munkatársát, aki a kezdetektől fogva részt vett az ebédszállításban.

A pandémia harmadik hullámában öt kisbusz járta több mint fél éven keresztül folyamatosan a kaposvári utcákat. Azoknak vitték az ebédet, akik csak nehezen, vagy egyáltalán nem tudták volna igénybe venni a közétkeztetést. 

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Ezekre van a legnagyobb szükségük a nélkülöző családoknak Súlyos az esőzések és áradások hatása az áruszállításra Masszív olvadás Grönlandon Az élelmiszerek ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében fogott össze a WWF és a Tesco
Tovább a forrásra: sonline.hu
Vissza
Hírfolyam