2021. július 27., Liliána, Olga
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Vöröskereszt munkatársait látja vendégül a Gyulai Várfürdő

Kétezer fürdőjegyet kapott a Gyulai Várfürdőtől a Magyar Vöröskereszt helyi szervezete. A négymillió forintos adománnyal nem csupán az ott dolgozók munkáját szerette volna elismerni a Várfürdőt működtető cég, de abban is bíznak, a felajánlás véradásra ösztönzi majd az embereket.

A koronavírus-járvány enyhülésével megnövekedett az igény a vérre, hiszen országszerte elkezdték pótolni a vírushelyzet miatt elhalasztott műtéteket. A Magyar Vöröskereszt ezért mindenkit arra buzdít, ha teheti, adjon vért – Gyulán pedig váratlan helyről kaptak segítséget missziójukhoz.   

A Várfürdő hosszú évek óta minden lehetőséget próbál megadni a véradáshoz a Vöröskeresztnek, és ez egy olyan alkalom újra, ahol nagyobb számú Várfürdő-belépőt adunk a Vöröskereszt dolgozóinak azért, hogy egyfelől ezzel a véradást támogassunk, másfelől pedig a véradókat elismerjük, hiszen a véradáshoz kapcsolódó ajándék jegy egyfelől elismerés, másfelől pedig egy hála, egy köszönet.

– idézi a spabook.net Kun Miklóst, a Gyulai Várfürdő igazgatóját. 

Fotó: Facebook/Gyulai Várfürdő
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Egészségügyi dolgozókat láttak vendégül Gyenesdiáson Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Súlyos esőzések után áradás Közép-Kínában – Drámai fotókon a részletek Imádják a fővárosban közlekedők az új Bubit
Tovább a forrásra: spabook.net
Vissza
Hírfolyam