2022. július 6., Csaba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az egészségügyi dolgozók ingyenesen vehetnek rész a Múzeumok Éjszakája programjain

A járvány elleni védekezés első vonalában helytálló hősök, az egészségügyi és szociális dolgozók munkáját szeretné elismerni azáltal az Emberi Erőforrások Minisztériuma, hogy ingyenesen látogathatóvá teszi számukra a 2021-es Múzeumok Éjszakája programjait.

A két ágazat közel 200 ezer érintett szakdolgozója lélegezhet fel végre kicsit, egy valóban emberpróbáló év után. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma testi-lelki rekreációs lehetőségekkel szeretné támogatni ezt a régóta várt időszakot, így az érdeklődők számára ingyenesen látogathatóvá teszi a 19. Múzeumok Éjszakája programsorozatot, amelynek keretében országszerte több mint 250 kulturális intézmény programjai közül válogathatnak majd.

Az egészségügyi és a szociális dolgozóknak mindössze a munkaviszonyukat igazoló dokumentumot kell felmutatniuk a programokon való részvételhez.

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Bajban vannak Srí Lanka állatkertjei Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam