2021. július 31., Oszkár
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egészségügyi dolgozókat láttak vendégül Gyenesdiáson

Június 19. és 26. között a Keszthelytől mindössze 3,5 kilométerre fekvő családbarát üdülőfalu, Gyenesdiás 54 olyan egészségügyi dolgozót látott vendégül, akik a koronavírus-járvány elleni védekezés frontvonalában küzdöttek, így mondva köszönetet áldozatos munkájukért. 

A néhány napos kikapcsolódás a helyi turisztikai egyesület önzetlen felajánlásának és a turisztikai vállalkozóknak, köztük a strandi büféseknek, vendéglátósoknak volt köszönhető.

A pandémia idején hősies munkát végző vendégek és hozzátartozóik az akció keretén belül száz elfogadóhelyen vehettek igénybe különböző mértékű kedvezményeket. Ingyenesen látogathatták például a település strandjait, vízitúrán vehettek részt, illetve a Festetics Imre Állat- és Vadaspark is tárt kapukkal várta az ápolónőket, az orvosokat és a mentőket. 

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Mosolyt csempésztek nehéz sorsú gyerekek arcára Tarnaleszeszen Olaszországi extrémek: úgy hullott az égből a jég, mint a kavics Az ausztrál bozóttüzek erősebben hűtötték a klímát, mint a koronavírussal járó leállás
Tovább a forrásra: magyarnemzet.hu
Vissza
Hírfolyam