2021. július 31., Oszkár
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jótékonysági koncert Zalaegerszegen a Covid-árvákért

A Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar július 2-án este 8 órakor jótékonysági koncertet tart a zalaegerszegi Kertmoziban. A program bevételét jótékony célra ajánlják fel: három, a koronavírus-járvány miatt árván maradt három gyermeket támogatnak majd a befolyt összegből. 

A koncert ötlete Galbavy Zoltán önkormányzati képviselőtől származik, aki sokat dolgozik azért, hogy élettel töltse meg a Kertmozit. A kezdeményezéshez jó partnerre talált a Keresztury VMK-ban és a Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekarban, amelyek örömmel álltak az ügy mellé. 

Július 2-án először a Liszt-iskola zenei tehetségei lépnek a színpadra, majd kétórás filmzenei koncert veszi kezdetét. A belépés ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, a látogatóknak pedig lehetőséget biztosítanak arra, hogy felajánlásokat tegyenek, amelyekkel a koronavírus-járvány következtében árván maradt gyermekeket támogathatnak. 

A regisztrációra mindennap 15–20 óra között van lehetőség az Ady moziban (egy fő maximum 6 jegyet kérhet). A rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

Tóth László, Flaisz Gergő, Balaicz Zoltán, Galbavy Zoltán és Velkey Péter humánigazgatási osztályvezető a rendezvény plakátjaival Fotó: Seres Péter/zaol.hu
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Mosolyt csempésztek nehéz sorsú gyerekek arcára Tarnaleszeszen Olaszországi extrémek: úgy hullott az égből a jég, mint a kavics Az ausztrál bozóttüzek erősebben hűtötték a klímát, mint a koronavírussal járó leállás
Tovább a forrásra: zaol.hu
Vissza
Hírfolyam