2021. augusztus 1., Boglárka
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Covid-árváknak gyűjtöttek

A jánkahegyi kápolna 25. évfordulóját ünnepelték nemrég a zalaegerszegiek, a misén összegyűjtött adományt a járvány miatt árván maradt gyerekeknek ajánlották fel – írja a zalamedia.hu. 

A mise után adományokat gyűjtöttek az árváknak Fotó: Antal Lívia

A Szent Antal-napi búcsú keretében megtartott jubileumi ünnepségre a gyülekezet tagjai felújították a kis imaházat és a 14 szobrot magában foglaló kálváriát is. Mivel az összetartó közösség több tagja elveszített valakit a járványban, gyerekek is maradtak árván, Galbavy Zoltán, Zalaegerszeg Kertváros keleti részének önkormányzati képviselője és Molnár János atya úgy döntöttek, hogy az aznapi perselypénzt, illetve adományokat a koronavírusban elhunyt szülők gyermekeinek ajánlják fel. Az összeget a Zalaegerszegi Tankerületi Központnak juttatták el, hogy élelmiszert és ruhát vegyenek az árván maradtaknak.

Neked ajánljuk
Összefogott a karitatív szervezetekkel a Regőczi Alapítvány Elismerték az önkéntesek munkáját Palánták a nehéz helyzetű családoknak Olaszországi extrémek: úgy hullott az égből a jég, mint a kavics Az ausztrál bozóttüzek erősebben hűtötték a klímát, mint a koronavírussal járó leállás
Tovább a forrásra: zalamedia.hu
Vissza
Hírfolyam