2021. október 21., Orsolya
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Krízisalap indult Miskolcon

Miskolc önkormányzata és a Dr. Hilscher Rezső Szociális Közalapítvány a Miskolci Családokért olyan alapot hoz létre, amely a koronavírus-járvány és annak következményei miatt nehéz helyzetbe kerül családoknak és magánszemélyeknek szeretne segíteni. 

Bár most úgy tűnik, a járványhelyzet javulása miatt lélegzetvételnyi szünethez jutottunk, az elmúlt hónapok, az első, második és harmadik hullám sok áldozatot követelt, és sokan kerültek anyagi szempontból is nehéz helyzetbe a járvány miatt.

Miskolc a legnehezebb időszakokban is bizonyította, hogy képes az összefogásra, képes a közös segítségnyújtásra, hogy a miskolciak számíthatnak egymásra, hogy a miskolciak egymásra számíthatnak igazán

– idézi a borsod24.hu a kezdeményezés kapcsán Veres Pált, Miskolc polgármesterét. 

A krízisalap valódi segítséget jelenthet a Covid károsultjainak, egy olyan helyzetben, amely erős összefogást igényel, hiszen sokan maradtak munka nélkül, kerültek nehéz helyzetbe. A Dr. Hilscher Rezső Szociális Közalapítvány által létrehozott alszámla száma 11734004-25985904, ide várják a felajánlásokat. 

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Négyszázötvenen futottak egy jó ügyért A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt A klímaváltozás nem veszélyezteti az emberiség jóllétét? A tudósok 99,9 százaléka szerint az emberi tevékenység felelős a klímaváltozásért
Tovább a forrásra: borsod24.hu
Vissza
Hírfolyam