2021. július 31., Oszkár
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Szent Anna-templomban is jótékonysági hangversenyt rendeztek a Covid-árvákért

Neves közreműködőkkel rendezték meg június végén a Batthyány téri Szent Anna-templomban az Ima az árva gyermekekért verssel és énekkel című jótékonysági koncertet, amelynek bevételét a koronavírus-járvány következtében árván, illetve félárván maradt gyermekek megsegítésére ajánlották fel.

Az egyházi zenéket, történelmi dalokat, klasszikus zenedarabokat és verseket felvonultató műsorban részt vett Tolcsvay Béla Kossuth-díjas előadóművész, Papp Gyula billentyűs-zeneszerző, a Szent Margit gitáros zenekar, Szebelédi Zsolt, a Válaszút együttes vezetője, valamint Soltész Enikő zongoraművész is. Közreműködött még Nemcsák Károly színművész, a József Attila színház igazgatója, Kilin Ildikó színművésznő, a Mezei Mária Színház volt vezetője, Varga Gábor Vilmos énekes, valamint a Spirit együttes. A rendezvény fővédnöke Herczeg Anita, a köztársasági elnök felesége, a Covid-árvákat támogató Regőczi István Alapítvány kuratóriumi elnöke volt. 

A Szent Anna-templom a Batthyány téren Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Mosolyt csempésztek nehéz sorsú gyerekek arcára Tarnaleszeszen Olaszországi extrémek: úgy hullott az égből a jég, mint a kavics Az ausztrál bozóttüzek erősebben hűtötték a klímát, mint a koronavírussal járó leállás
Tovább a forrásra: magyarnemzet.hu
Vissza
Hírfolyam