2022. május 24., Eliza, Eszter
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ingyen látogathatják a Magyar Nemzeti Múzeumot az egészségügyi dolgozók

A Múlt nagyjai – jelen hősei című kampány keretében ingyenes múzeumlátogatással szeretnének köszönetet mondani az egészségügyi és a szociális szférában dolgozóknak.

A koronavírushoz kapcsolódó első korlátozások kétéves évfordulójáig, 2022. március 11-ig,a csütörtöki és vasárnapi napokon ingyenesen fogadja a múlt nagyjait bemutató történeti kiállításain a jelenkor hőseit a Magyar Nemzeti Múzeum, és egyúttal arra kéri a közönséget, hogy mondják el történeteiket, köszönjék meg a mindannyiunkért folytatott önfeláldozó munkát.

A köszönetnyilvánítást kifejező bármilyen műfajú és technikával készült kreatív munkákat a múzeum pénztárában lehet leadni keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között, valamint hétfői napokon a múzeum gazdasági portáján, továbbá postai úton, a 1088 Budapest, Múzeum körút 14–16.-os címre küldve. A beérkezett művek a múzeum portikuszán külön erre a célra létrehozott felületen lesznek elhelyezve.

Az ingyenes múzeumlátogatáshoz előzetes regisztrációra van szükség

Fotó: MTI/Cseke Csilla
Neked ajánljuk
Sokrétű segítséget nyújt Óbuda Útnak indult a női rendek segélyszállítmánya is Segítőközpont a menekültekért Pénzzel honorálja a csikkek összegyűjtését a katalán kormány A klímaváltozás harmincszorosára növelte a hőhullámok valószínűségét
Tovább a forrásra: mnm.hu
Vissza
Hírfolyam