2022. május 24., Eliza, Eszter
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb adomány érkezett a kecskeméti kórházba

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és a Salesianer Miettex Magyarországi Kft. közös felajánlásából ezer leselejtezett, ám kiváló állapotú textíliát és ágyneműhuzatot kapott a Bács-Kiskun Megyei Kórház.

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel ágyneműit biztosító Salesianer cégcsoport több mint 100 éve foglalkozik professzionális bértextília-szolgáltatással, a textíliák legjobb minőségű, legmagasabb higiéniai és környezetvédelmi követelményeknek megfelelő tisztítását pedig a Robert Koch Intézet garantálja.

A magas vendégelégedettség érdekében a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel időről időre cseréli használt textíliáit, a lecserélt garnitúra jó állapotban lévő darabjait pedig – a Salesianer cégcsoporttal egyetértésben – örömmel adományozták a kecskeméti kórháznak, ezzel is szeretnék megköszönni az egészségügyi dolgozók áldozatos és példamutató munkáját.

Nagyon köszönjük a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontnak, valamint a Salesianer Miettex Magyarországi Kft.-nek, hogy nagylelkű adományukkal hozzájárultak a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház gyógyító munkájához. A felajánlott textíliáknak intézményünk fekvőbeteg-osztályain fogjuk nagy hasznát venni. A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben különösen nagyon örülünk minden felajánlásnak, egymás támogatásával, összefogással sikerült az eddigi hullámokat megfékezni

– idézi a keol.hu Pap-Szekeres Anitát, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház ápolási igazgatóját.

Fotó: keol.hu
Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Adománnyal segített a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás Pénzzel honorálja a csikkek összegyűjtését a katalán kormány A klímaváltozás harmincszorosára növelte a hőhullámok valószínűségét
Tovább a forrásra: keol.hu
Vissza
Hírfolyam