2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jótékonysági futás a bajai kórházért

Közel 700 ember vett részt július közepén az Axiál Kft. jótékonysági futásán. A cég 30. születésnapja alkalmából szervezett esemény bevételével a bajai Szent Rókus Kórházat támogatták, hogy így mondjanak köszönetet az egészségügyi dolgozóknak a járványhelyzet alatti helytállásukért.

A születésnapos általában kapni szokott, de mi adni szerettünk volna. Ígéretünkhöz híven megdupláztuk a jótékonysági futás során befolyt összeget. Másfél millió forint folyt be a nevezésekből és adományokból, így másfél millió forintot tett az összeghez hozzá az Axiál Kft is. Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi magánszemélyként úgy döntött, hogy további kétmillió forinttal támogatja a jó célt, így a mai napon összesen ötmillió forintot adunk át a bajai Szent Rókus Kórház számára”

– mondta Umenhoffer Péter, az Axiál Kft. marketingigazgatója.

A jótékonysági futás után DJ, gépkiállítás, gyereksarok, gasztrofalu és koncertek garantálták a jól megérdemelt kikapcsolódást.

Fotó: Kürti Ivett/Axiál Kft./agronaplo.hu
Neked ajánljuk
Jótékonysági futást szerveztek a menekült gyerekekért Hajdúsámsonon Örökbe fogadható Békebabák a B32-ben Iskolát és ivókutat adott át az Ökumenikus Segélyszervezet Etiópiában Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: agronaplo.hu
Vissza
Hírfolyam