2021. szeptember 28., Vencel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Történetek a pandémiáról – Meséljük el egymásnak, mit éltünk át a járványhelyzetben

A koronavírus-járvány alapjaiban alakította át az életünket. A Médiaunió Alapítvány új kampányában azokat a pozitív emberi történeteket szeretné összegyűjteni, amelyek arról szólnak, hogyan álltunk helyt ebben az igazán nehéz helyzetben, történeteket összetartásról, egymásnak nyújtott segítségről.

A Médiaunió Alapítvány kuratóriuma úgy véli, hogy egy társadalmi célú kommunikációval foglalkozó nonprofit szervezet nem engedheti meg magának, hogy ne az év mindenkit érintő, legfontosabb társadalmi témájával foglalkozzon.

2021-es kampányukkal azt szeretnék elérni, hogy a lakosság felismerje, a koronavírus-járványnak számos pozitív hozadéka is volt mind az egyének életvitelében, mind a sorsközösséget vállaló családok körében.

Ezért szeretnék összegyűjteni és bemutatni a járvány pozitív tanulságait, a családok összetartását, szeretnék hangsúlyossá tenni az emberek egymást segítő viselkedését, a példamutató cselekedeteket, a járvány során mutatkozó társadalmi szolidaritást. 

Nemcsak az emberek pozitív családi történeteit szeretnék összegyűjteni, de az igazán tanulságosakból kisfilmeket is forgatnak majd. A történeteket július 31-ig várják a Felemelő történetek weboldalán.

Fotó: Pixabay/MiroslavaChrienova
Neked ajánljuk
Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Kék Bolygó Podcast: 3 millió rés a pajzson Nádirigókat tanulmányozhatunk Tiszakécskén Saját napot kapott az évben az ökológiai gazdálkodás
Tovább a forrásra: felemelotortenetek.hu
Vissza
Hírfolyam