2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fontos eszközökkel támogatta a kórházakat az OTP

A koronavírus-járvány leküzdése érdekében az OTP Bank kiemelten fontosnak gondolta, hogy a gyógyításhoz szükséges eszközökkel támogassa azt az erőn felüli munkát, amelyet az egészségügyben dolgozók végeznek. 

Az elmúlt időszakban az OTP Bank – a Humanitás Szociális Alapítvány közreműködésével – közel 200 millió forintot fordított orvostechnikai műszerek, védőeszközök és számítástechnikai eszközök vásárlására. Ennek köszönhetően több kórház is gazdagodott a helyi igényeknek, szükségleteknek legjobban megfelelő eszközadományokkal. 

Mindemellett a bank dolgozói egy külön adománygyűjtés keretén belül közel 1,5 millió forintot gyűjtöttek össze a Dr. Bohóc Mosolyszolgálat Alapítványnak, így köszönve meg áldozatos munkájukat. A bohócdoktorok jótékony szerepe különösen megmutatkozott a pandémia alatt: amikor a látogatási tilalom miatt a szülők korlátozottabb mértékben lehettek csak gyermekükkel, a csapat heti rendszerességgel látogatta a gyerekeket, természetesen a szükséges szabályok betartásával.

Az OTP Bank munkatársai által gyűjtött adomány átadása a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban Fotó: kisalfold.hu
Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Adománnyal segített a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: kisalfold.hu
Vissza
Hírfolyam