2022. június 25., Vilmos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kedves összefogás az egészségügyben dolgozókért

Harmath Eszter nem csupán receptötleteivel tartotta másokban a lelket a koronavírus-járvány idején: a KarantÉNkonyhám háziasszonya olyan csapatot verbuvált, amellyel több ezer tálca süteményt sütöttek azoknak az egészségügyi dolgozók, akik a frontvonalban küzdöttek nap mint nap.  

2020 tavaszán, a pandémia kezdetén indult a KarantÉNkonyhám története, amely napjainkra tízezres közösséggé nőtte ki magát: Horváth Eszter egy hirtelen ötlettől vezérelve hozta létre Facebook-csoportját, amelyen megosztotta más anyukákkal, hogy mit főz, hogy állítja össze a heti menüt, hogy tervezi meg a bevásárlást... Őt is meglepte, hogy a csoportnak milyen hamar milyen sok követője lett. 

A tavaly őszi második hullámban Eszter úgy érezte, ha ilyen remek közösség alakult ki, tegyenek jót, segítsenek azoknak, akiken a legnagyobb a nyomás. Így jött létre a KarantÉNsüTEAM akció, amelynek keretén belül első körben több mint ezer tálca süteményt sütöttek az élvonalban dolgozó mentősöknek országszerte, majd a harmadik hullámban az oltópontokra és több mint húsz kórházba is vittek szeretetcsomagokat.

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay/ponce_photography
Neked ajánljuk
Használt mobilokkal segíthetünk Ukrajnai cirkusznak segít a Fővárosi Nagycirkusz Bajban vannak Srí Lanka állatkertjei A siker titka vidéken, 17. rész - Matyódesing (videó) A közelmúlt legsúlyosabb monszunja Bangladesben és Indiában
Tovább a forrásra: evamagazin.hu
Vissza
Hírfolyam