2022. augusztus 19., Huba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Alapvető élelmiszerekkel nyújt segítséget a Debreceni Karitatív testület

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a koronavírus-fertőzés kapcsán elrendelt veszélyhelyzet miatt nehéz helyzetbe került magánszemélyeknek és családoknak szeretne segíteni a Debrecen Város Segélyalappal. 

Májusban a testület önkéntesei 301 csomagot osztottak ki másfél millió forint értékben. Júliusban Debrecen Megyei Jogú Város Család- és Gyermekjóléti Központja, valamint a tagszervezetek koordinálásával 460 csomagot juttattak el a rászorulók, valamint az idősek részére 2 300 000 Ft értékben. 

A támogatások igénybevételére a Karitatív Testület számán keresztül – 06 (52) 517 853 – lehet jelentkezni. Ha a kérelmező nem szerepel a szociális osztály rendszerében, akkor családsegítő szakember látogat el a családhoz, és felméri, hogy milyen szociális ellátási formát tud igénybe venni. 

Fotó: DMJV Polgármesteri Kabinetiroda
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: hajdupress.hu
Vissza
Hírfolyam