2021. szeptember 22., Móric
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Alapvető élelmiszerekkel nyújt segítséget a Debreceni Karitatív testület

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a koronavírus-fertőzés kapcsán elrendelt veszélyhelyzet miatt nehéz helyzetbe került magánszemélyeknek és családoknak szeretne segíteni a Debrecen Város Segélyalappal. 

Májusban a testület önkéntesei 301 csomagot osztottak ki másfél millió forint értékben. Júliusban Debrecen Megyei Jogú Város Család- és Gyermekjóléti Központja, valamint a tagszervezetek koordinálásával 460 csomagot juttattak el a rászorulók, valamint az idősek részére 2 300 000 Ft értékben. 

A támogatások igénybevételére a Karitatív Testület számán keresztül – 06 (52) 517 853 – lehet jelentkezni. Ha a kérelmező nem szerepel a szociális osztály rendszerében, akkor családsegítő szakember látogat el a családhoz, és felméri, hogy milyen szociális ellátási formát tud igénybe venni. 

Fotó: DMJV Polgármesteri Kabinetiroda
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Környezetvédelmi stratégiájának részeként zöldíti gépjárműflottáját a Vodafone Három év alatt harminc százalékkal csökkent a koalák száma
Tovább a forrásra: hajdupress.hu
Vissza
Hírfolyam