2021. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Sztárgála a koronavírus árváiért

A Regőczi István Alapítvány támogatására rendez jótékonysági műsort a Magyar Állami Operaház az Eiffel parkban augusztus 21-én, korunk egyik legnagyobb koloratúrszopránja, Patricia Petibon és a csodás bel canto repertoárral bíró nemzetközileg elismert operaénekes, Lawrence Brownlee közreműködésével.

Patricia Petibon és Lawrence Brownlee találkozása különleges esemény lesz a magyar operabarátok számára. A gálaest első felében pedig hazánk művészei is színpadra lépnek: többek között Pataky Dániel, Mester Viktória, Ádám Zsuzsanna, Bakonyi Marcell és Szemerédy Károly varázsolja el majd a közönséget.

Az eseményen beszédet mond Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, az alapítvány kuratóriumi elnöke.

A sztárgálára ide kattintva vásárolható belépőjegy, 5000 forintos áron, amely mellé egy 600 oldalas Műsorkalendáriumot is kapnak az érdeklődők, amelyből tájékozódhatnak az Operaház produkcióiról, eseményeiről. 

Több mint háromórás gálaműsor, 2 világsztár, 12 magyar művész és a jótékonykodás lehetősége – ezt ígéri az augusztus 21-i este az Opera Eiffel Műhelyházában Kép: opera.hu
Neked ajánljuk
A Covid-árvákat támogatja a Szent István-emlékérem idei kitüntetettje Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit A Regőczi Alapítványt támogatja a premier bevételével az Energy Dance Team Még lehet jelentkezni a kéktúrázás napjára Mutatjuk a 2020-as hazai energiamixet
Tovább a forrásra: opera.hu
Vissza
Hírfolyam