2022. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több százezernyi maszkot ajándékozott határon túlra a Baptista Szeretetszolgálat

A szervezet munkatársai összesen négyszázezer védőmaszkot juttattak el a többi között a Nagyvárad közelében található Filadelfia Noom Idősek Otthonába, illetve Böjte Csaba atya alapítványának erdélyi otthonaiba.  

A küldemény abból a tízmillió védőmaszkból álló felajánlásból származik, amelyet a kínai Chi Fu Investment Fund Management Zrt. adományozott a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács számára. A tanács öt nagy magyarországi segélyszervezetet bízott meg azzal, hogy a maszkok olyan helyekre kerüljenek, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. 

A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a szalárdi Filadelfia Noom Idősek Otthonába is juttattak az adományból, ahol negyvennégy idős emberről gondoskodnak, és nagy hasznát veszik a védőmaszkoknak.

Fotó: babtistasegely.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Ha drámai kérdésekről van szó, a színház eszközei segíthetik a megértést Matolcsy György: A központi bankokat be kell vonni a klímaváltozás elleni háborúba
Tovább a forrásra: baptistasegely.hu
Vissza
Hírfolyam