2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több százezernyi maszkot ajándékozott határon túlra a Baptista Szeretetszolgálat

A szervezet munkatársai összesen négyszázezer védőmaszkot juttattak el a többi között a Nagyvárad közelében található Filadelfia Noom Idősek Otthonába, illetve Böjte Csaba atya alapítványának erdélyi otthonaiba.  

A küldemény abból a tízmillió védőmaszkból álló felajánlásból származik, amelyet a kínai Chi Fu Investment Fund Management Zrt. adományozott a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács számára. A tanács öt nagy magyarországi segélyszervezetet bízott meg azzal, hogy a maszkok olyan helyekre kerüljenek, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. 

A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a szalárdi Filadelfia Noom Idősek Otthonába is juttattak az adományból, ahol negyvennégy idős emberről gondoskodnak, és nagy hasznát veszik a védőmaszkoknak.

Fotó: babtistasegely.hu
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Fizessenek többet a városi terepjárósok, mondja egy német polgármester Új akciótervvel küzd a műanyagszennyezés ellen Kína
Tovább a forrásra: baptistasegely.hu
Vissza
Hírfolyam