2022. augusztus 15., Mária
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit

Az önkormányzatoktól kezdve a cégeken és magánszemélyeken át sokan támogatták a koronavírus miatt árván vagy félárván maradt gyermekek támogatására életre hívott Regőczi István Alapítványt az elmúlt hónapokban. Varga Judit igazságügyi miniszter is csatlakozott az adományozók sorához. 

Családunk nevében szeretettel ajánlunk fel félmillió forintot az Áder János köztársasági elnök úr és felesége, Herczegh Anita által létrehozott, a koronavírus miatt árván vagy félárván maradt gyermekeket támogató Regőczi István Alapítvány javára. Három gyermek szülei vagyunk, meggyőződésünk, hogy egy ilyen nehéz helyzetben közös társadalmi felelősséget szükséges vállalni. Az alapítvány olyan támogatást kíván biztosítani, amely megoldást jelenthet mindaddig, amíg a gyermekek nagykorúak lesznek, vagy befejezik a tanulmányaikat, munkába állnak és képesek saját magukról gondoskodni.

– idézi az index.hu Varga Judit Facebook-oldalán közzétett nyilatkozatát.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: index.hu
Vissza
Hírfolyam