2022. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit

Az önkormányzatoktól kezdve a cégeken és magánszemélyeken át sokan támogatták a koronavírus miatt árván vagy félárván maradt gyermekek támogatására életre hívott Regőczi István Alapítványt az elmúlt hónapokban. Varga Judit igazságügyi miniszter is csatlakozott az adományozók sorához. 

Családunk nevében szeretettel ajánlunk fel félmillió forintot az Áder János köztársasági elnök úr és felesége, Herczegh Anita által létrehozott, a koronavírus miatt árván vagy félárván maradt gyermekeket támogató Regőczi István Alapítvány javára. Három gyermek szülei vagyunk, meggyőződésünk, hogy egy ilyen nehéz helyzetben közös társadalmi felelősséget szükséges vállalni. Az alapítvány olyan támogatást kíván biztosítani, amely megoldást jelenthet mindaddig, amíg a gyermekek nagykorúak lesznek, vagy befejezik a tanulmányaikat, munkába állnak és képesek saját magukról gondoskodni.

– idézi az index.hu Varga Judit Facebook-oldalán közzétett nyilatkozatát.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Ismét lehet pályázni óvoda- és iskolakertek kialakítására Meghaladta az 50 fokot a hőség egy ausztrál kisvárosban
Tovább a forrásra: index.hu
Vissza
Hírfolyam