2022. augusztus 11., Tiborc, Zsuzsanna
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Közös erőfeszítés: Megújult a XVII. kerületi mentőállomás

Nyolcmillió forintból újították fel a budapesti XVII. kerületi mentőállomás belterét: a tisztasági festés mellett új bútorok teszik a jövőben kellemesebbé az ott dolgozók feszített mindennapjait.

Az elmúlt másfél évben, a pandémia időszakában, szinte beláthatatlan mennyiségű feladatot kellett elvégezniük a mentőknek. 

A helyi önkormányzat és a MÖMAX 17. bútoráruháza közös felajánlással köszönték meg a mentőállomás dolgozóinak munkáját: az áruház majd kétmillió forint értékben bútorokkal látta el a Mentőszolgálat Egészségház utcai épületét, míg az önkormányzat vállalta, hogy finanszírozza a beltéri tisztasági festést. 

Úgy gondolom, hogy az elmúlt két év nagyon kemény volt számukra, remélem, hogy ezzel a segítséggel gondtalanabbá tudjuk tenni a mentőápolók pihenőidejét

– idézi Horváth Tamás polgármester szavait a rakosmente.hu.

Dunai Mónika, Rákosmente fideszes országgyűlési képviselője a mentőállomás dolgozóinak elismerő oklevéllel köszönte meg a koronavírus-járvány idején végzett munkájukat, és egyben meghívta őket és családtagjaikat egy látogatásra a Parlamentbe.

Fotó: rakosmente.hu
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: rakosmente.hu
Vissza
Hírfolyam