2022. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Közös erőfeszítés: Megújult a XVII. kerületi mentőállomás

Nyolcmillió forintból újították fel a budapesti XVII. kerületi mentőállomás belterét: a tisztasági festés mellett új bútorok teszik a jövőben kellemesebbé az ott dolgozók feszített mindennapjait.

Az elmúlt másfél évben, a pandémia időszakában, szinte beláthatatlan mennyiségű feladatot kellett elvégezniük a mentőknek. 

A helyi önkormányzat és a MÖMAX 17. bútoráruháza közös felajánlással köszönték meg a mentőállomás dolgozóinak munkáját: az áruház majd kétmillió forint értékben bútorokkal látta el a Mentőszolgálat Egészségház utcai épületét, míg az önkormányzat vállalta, hogy finanszírozza a beltéri tisztasági festést. 

Úgy gondolom, hogy az elmúlt két év nagyon kemény volt számukra, remélem, hogy ezzel a segítséggel gondtalanabbá tudjuk tenni a mentőápolók pihenőidejét

– idézi Horváth Tamás polgármester szavait a rakosmente.hu.

Dunai Mónika, Rákosmente fideszes országgyűlési képviselője a mentőállomás dolgozóinak elismerő oklevéllel köszönte meg a koronavírus-járvány idején végzett munkájukat, és egyben meghívta őket és családtagjaikat egy látogatásra a Parlamentbe.

Fotó: rakosmente.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Ha drámai kérdésekről van szó, a színház eszközei segíthetik a megértést Matolcsy György: A központi bankokat be kell vonni a klímaváltozás elleni háborúba
Tovább a forrásra: rakosmente.hu
Vissza
Hírfolyam