2022. május 29., Magdolna
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tiszteletjegyek a szombathelyi kórház dolgozóinak

Száz darab tiszteletjegyet adományozott a Haladás futballcsapata a szombathelyi kórház dolgozóinak, hogy megköszönjék a járvány alatt áldozatkész munkát végző egészségügyi dolgozók munkáját – írja a nyugat.hu.

A jegyeket Séllei Árpád, a Haladás Labdarúgó Kft. ügyvezetője adta át Nagy Lajosnak, a Markusovszky kórház főigazgatójának, aki megköszönte a felajánlást. Mint mondta, először nem tudták, milyen lesz az akció fogadtatása, de hatalmas volt az érdeklődés. Egy óra alatt 270 igény futott be, így most megpróbálják a leghatékonyabban elosztani a belépőjegyeket, a kórházi osztályok fogják ezt megszervezni. És bíznak abban, hogy a kórház dolgozóinak szurkolása is hozzájárul ahhoz, hogy a csapat visszakerüljön az első osztályba.

Séllei Árpád bejelentette, hogy a hatalmas igény miatt a közeljövőben további jegyeket ajánlanak fel a Markusovszky kórház dolgozóinak.

Nagy Lajos átvette a felajánlott jegyeket Fotó: Mészáros D. Zsolt, nyugat.hu
Neked ajánljuk
18 millió forintot gyűjtött a menekülteknek a CIB Bank Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Nem kóbor kiskutya volt, amit befogadott egy amerikai család Spanyolország korlátozza a légkondicionálást a középületekben Veszélyes invazív növény terjed az országban, a házakat is szétrepeszti
Tovább a forrásra: nyugat.hu
Vissza
Hírfolyam