2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

5 millió forint a Mentőszolgálatnak

A CIB Bank ötmillió forintos pénzjutalommal és kommunikációs támogatással járó Koronázatlan Hősök elismerését idén az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kapta, amelynek dolgozói a pandémia idején kiemelten fontos szerepet töltöttek be az emberek segítésében, és erőn felül teljesítettek – írja a kreativ.hu. 

A járványhullámok alatt közel a duplájára emelkedett az Országos Mentőszolgálat munkaterhelése. Ez a teljesítmény vívta ki a CIB Bank elismerését, amelynek jeléül a pénzintézet dolgozói filmben köszönték meg a mentők helytállását, a CIB Bank pedig gondoskodik arról, hogy a social media felületein minél több emberhez eljusson a videó.

A díjat Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója adta át Győrfi Pálnak

„Bajtársaink eddig több mint 160 ezer fertőzésgyanús vagy igazoltan koronavírus-fertőzött betegnek nyújtottak segítséget, és több mint 1,3 millió ember járványügyi mintavételét végezték el. Ebben az időszakban a mentők különösen áldozatos munkát végeznek, amit a lakosság is érez. A CIB Bank díja a munkánk elismerését is megtestesíti, ami erőt ad nekünk ahhoz, hogy azt töretlen elkötelezettséggel folytassuk” – ezekkel a szavakkal köszönte meg a díjat Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A CIB Bank már tavaly, a világjárvány kitörésekor elindította a Koronázatlan Hősök kampányát, amelynek keretében hét nemes társadalmi célt szolgáló kezdeményezést segített a pénzintézet a pandémia idején. 

Neked ajánljuk
Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Palackonként egy euróval segít az Angyalgyár Kft. Nem kóbor kiskutya volt, amit befogadott egy amerikai család Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: kreativ.hu
Vissza
Hírfolyam