2022. augusztus 20., István
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Horgászok gyűjtenek a Covid-árváknak

A Leveleki-víztározónál szeptember 11-én rendezik meg az Országos Jótékonysági Horgászat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei eseményét, amelyen a 10 ezer forintos nevezési díjat és az összegyűlt támogatást a Regőczi István Alapítványnak utalják át – írja a szon.hu.

Jótékony céllal horgásznak Fotó: OJH

A horgászok és az adakozók a www.ojh.hu weboldalon regisztrálhatnak, de szeptember 11-én a megyei helyszínen, vagyis a Leveleki-víztározónál is lehet jelentkezni, ha valaki nem tud az interneten regisztrálni. Továbbá tesznek ki perselyt is a további adományok összegyűjtésére. Az elmúlt héten Maconkán rendeztek jótékony célú horgászatot színészeknek, sportolóknak, celebeknek és a médiában dolgozóknak.

Az összegyűlt pénzt a Regőczi István Alapítvány kapja meg, amelyet Áder János köztársasági elnök és a felesége hoztak létre azzal a céllal, hogy hosszú távú és személyre szabott gondoskodást biztosítson azoknak a gyermekeknek, akik a világjárvány idején elvesztették egyik vagy mindkét szülőjüket. A weboldal folyamatosan működik, vagyis az elkövetkező hetekben, hónapokban is lehet támogatni az alapítványt.

Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: szon.hu
Vissza
Hírfolyam