2022. július 5., Emese, Sarolta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tolna megyei szakembereket díjaztak

41, a koronavírus-járvány elleni védekezésben kiemelkedő munkát végző szakember, háziorvosok, kórház- és ápolási igazgatók, higiénés és infektológus szakorvosok, mentősök, katonák és orvostanhallgatók, hatósági és vízügyi dolgozók vehették át a Tolna Megye Védelméért emlékérmet és elismerő oklevelet. 

Negyvenegyen vehették át az elismerést Fotó: Makovics Kornél

A díjazottakat dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, dr. Horváth Kálmán megyei kormánymegbízott, a megyei védelmi bizottság elnöke, Süli János, a paksi bővítésért felelős miniszter és Horváth István országgyűlési képviselő köszöntötte a Szekszárdon megrendezett díjátadón.

– Mintegy másfél éves megfeszített munka és széles körű összefogás eredményeként, a Tolna megyei szakembereknek a tesztelés, a gyógyítás, az oltások és a logisztika területén végzett áldozatos és elkötelezett munkájának köszönhetően csatát nyertünk a pandémia ellen. Ez a díjátadó lehetőséget kínál, hogy a folyamatos küzdelemben megálljunk egy pillanatra, és a kormány, valamint a Tolna megyei emberek nevében köszönetet mondjunk, megbecsülésünket fejezzük ki a járványhelyzet kezelésében elévülhetetlen érdemeket szerzőknek – mondta Horváth Kálmán.

Neked ajánljuk
Elindult az Ukrán Egészségvonal Elindult az Ukrán Egészségvonal A tengeri vírusok is a segítségünkre lehetnek Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: teol.hu
Vissza
Hírfolyam