2021. október 22., Előd
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jótékonysági főzéssel támogatták a Zala Megyei Szent Rafael Kórházat

Több mint 11,4 millió forint folyt be abból a zalaegerszegi Aqua-Cityben tartott, a helyi önkormányzat által szervezett jótékonysági főzésből, amelynek a bevételét a megyei kórház számára ajánlották fel a szervezők. Az adományt a betegek komfortérzetének javítására fordítják majd. 

Sikeres volt az idei jótékonysági főzőverseny, hiszen rengetegen vettek rész az eseményen, hangzott el a városházi sajtótájékoztatón. A járványhelyzet alatt a kórház dolgozói heroikus küzdelmet folytattak, és a főzőversenyen megjelenő polgárok, főzőcsapatok tagjai igyekeztek valamit visszaadni, meghálálni azzal, hogy jó ételeket főztek, és sok adományt gyűjtöttek

– idézi a zaol.hu Balaicz Zoltán polgármestert. A szervezők a kórházra bízták, hogy mire költi a felajánlást. Dr. Gasztonyi Beáta, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház főigazgatója úgy nyilatkozott, az adományból televíziókat vásárolnak az osztályoknak. 

Fotó: zaol.hu/Pezzetta Umberto
Neked ajánljuk
Négyszázötvenen futottak egy jó ügyért A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt Itt van az ősz, itt van újra... (képgaléria) A biológiai sokféleség és az okos vízfelhasználás (videó)
Tovább a forrásra: zaol.hu
Vissza
Hírfolyam