2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kamionnyi adomány érkezett Tiszaderzsre

A jótékonysági tevékenységet folytató Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör holland partnerszervezetétől rengeteg tárgyadomány érkezett a Jász-Nagykun-Szolnok megyei községbe. A polgári kör munkatársai azon lesznek majd, hogy minden a lehető legjobb helyre kerüljön. 

Bútorokkal, használati tárgyakkal, egészségügyi felszerelésekkel és ruházattal megpakolt kamion érkezett a holland Gyermekek Szükségben Alapítvány jóvoltából Tiszaderzsre. A lepakoláshoz kilenc településről érkeztek önkéntesek, hogy segédkezzenek a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör tagjainak.

A polgári kör számos alkalommal segített már a térségben, 2021 tavaszán például mintegy másfél millió forintos adománnyal támogatták a karcagi kórházat. Az egészségügyi dolgozóknak más módon is igyekeznek kifejezni hálájukat a koronavírus-járvány időszakában tanúsított emberpróbáló helytállásukért: fából készült Lélekemelő Szívecskéikkel országszerte számos kórház munkatársainak mondtak már köszönetet. 

Fotó: Ujvári László/szoljon.hu
Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Adománnyal segített a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás A növények napján különleges programokkal várja a látogatókat a szegedi egyetemi füvészkert Izgalmas programokkal készül a Zöld hétre az egri egyetem
Tovább a forrásra: szoljon.hu
Vissza
Hírfolyam