2021. október 26., Dömötör
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

9 millió forintos eszközadományt kapott a Markhot Ferenc Kórház

Az OTP Bank a Humanitás Szociális Alapítvány közreműködésével a többi között biológiai vegyi fülkét, szén-dioxid-adagoló egységet, betegátfektető lapokat és fonendoszkópokat vásárolt az egri gyógyító intézménynek. 

A koronavírus jelentette kihívások leküzdése érdekében az OTP Bank rendkívül fontosnak tartja, hogy a kórház munkatársainak mindennapjait és a betegellátást megkönnyítő eszközökkel járuljon hozzá a sokszor erőn felüli munkát végző egészségügyi dolgozók munkavégzéséhez.

Közel 200 millió forintot fordítottak jótékony célra az ország 5 régiójában, amelyből 9 millió forint most az egri kórházhoz jutott el.

A jótékonykodás célja, hogy a bank, illetve a pénzintézet által létrehozott alapítvány közvetlenül és közvetve is tudjon segítséget nyújtani a koronavírus elleni küzdelemben. 

Fotó: Nemes Róbert/egerhirek.hu
Neked ajánljuk
Négyszázötvenen futottak egy jó ügyért A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt Kék Bolygó Podcast: 9 G-vel repülünk Tarjánban is ültettek fákat a településfásítási programon belül
Tovább a forrásra: egerhirek.hu
Vissza
Hírfolyam