2022. július 5., Emese, Sarolta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

9 millió forintos eszközadományt kapott a Markhot Ferenc Kórház

Az OTP Bank a Humanitás Szociális Alapítvány közreműködésével a többi között biológiai vegyi fülkét, szén-dioxid-adagoló egységet, betegátfektető lapokat és fonendoszkópokat vásárolt az egri gyógyító intézménynek. 

A koronavírus jelentette kihívások leküzdése érdekében az OTP Bank rendkívül fontosnak tartja, hogy a kórház munkatársainak mindennapjait és a betegellátást megkönnyítő eszközökkel járuljon hozzá a sokszor erőn felüli munkát végző egészségügyi dolgozók munkavégzéséhez.

Közel 200 millió forintot fordítottak jótékony célra az ország 5 régiójában, amelyből 9 millió forint most az egri kórházhoz jutott el.

A jótékonykodás célja, hogy a bank, illetve a pénzintézet által létrehozott alapítvány közvetlenül és közvetve is tudjon segítséget nyújtani a koronavírus elleni küzdelemben. 

Fotó: Nemes Róbert/egerhirek.hu
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Bajban vannak Srí Lanka állatkertjei Elindult az Ukrán Egészségvonal Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: egerhirek.hu
Vissza
Hírfolyam