2021. október 26., Dömötör
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Téli ruhát gyűjtenek Szegeden

A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerkébe várják az adományokat, ott gyűjtik a meleg holmikat, téli ruhákat, cipőket és takarókat, hogy minél több rászorulónak segítséget nyújthassanak majd a küszöbön álló hideg évszakban. 

Egyre hidegebbek a napok, és sokaknak okoz nagy problémát, hogy a napi létfenntartás mellett be tudják szerezni az évszaknak megfelelő meleg holmikat. Egy vastag takaró, meleg alsóruházat életmentő segítség lehet az őszi időszakban. 

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy ne hagyják magukra a környezetükben élő rászorulókat, akiknek a koronavírus-járvány következményei sokszor még tovább nehezítették a helyzetüket. 

Az évente tízezernél több rászorulót segítő Centerke Adományozó Központ várja a még jó állapotú, tiszta, de már használaton kívüli adományokat (ruházatot, cipőt, takarót, háztartási dolgokat, tisztítószereket, tartós élelmet) Szegeden a Tisza Lajos körút 12. szám alatt minden kedden és pénteken, 10 és 16 óra között.

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay/MariaGodfrida
Neked ajánljuk
Négyszázötvenen futottak egy jó ügyért A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt Kék Bolygó Podcast: 9 G-vel repülünk Tarjánban is ültettek fákat a településfásítási programon belül
Tovább a forrásra: szegedma.hu
Vissza
Hírfolyam