2022. július 5., Emese, Sarolta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adomány a rászorulóknak a hideg ellen

A hideg évszak közeledtével tán még jobban oda kell figyelnünk a nehéz helyzetben élő emberekre és családokra, mint az év más időszakaiban. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat egy adománynak köszönhetően több száz kabátot oszthat szét a következő hetekben a rászorulók között. 

Ugyan a koronavírus-járvány napjainkban nem tombol olyan intenzitással, mint az év első felében, gazdasági hatásait sokan a mai napig a saját bőrükön érzik, így kiemelten fontos, hogy minden létező eszközzel segítsük a rászorulókat.  

Jó helyre kerül majd a svájci központú Kühne+Nagel szállítmányozási cég magyarországi leányvállalatának legutóbbi adománya is. A korábban átadott, közel 7 ezer darab minőségi női póló után most 521 darab női kabátot ajándékoztak a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy még a hideg idő beállta előtt kioszthassák azokat a szükséget szenvedők között. 

Fotó: maltai.hu
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Bajban vannak Srí Lanka állatkertjei Elindult az Ukrán Egészségvonal Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: maltai.hu
Vissza
Hírfolyam