2021. október 17., Hedvig
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vizsláson maszkot osztanak minden háztartásnak

Az elmúlt másfél évben országszerte számos önkormányzat segítette lakóit a koronavírus-járvány elleni védekezésben, főleg maszkadományokkal, hiszen a maszk kulcsfontosságú szerepet játszik a vírus elleni védekezésben. 

Vizslás önkormányzata is egyenként öt darab FFP2-es, illetve öt darab hagyományos maszkból álló csomagot juttatott el a Nógrád megyei község minden háztartásába a folyamatosan növekvő esetszámok miatt, hogy így segítse a lakosokat a koronavírus-járvány elleni védekezésben – derül ki Sándor József polgármester Facebook-oldaláról. A csomagok a maszkok mellett két doboz gyógyteát és két csomag zabpelyhet is tartalmaztak, a csomagolásban a Katolikus Karitász vizslási szervezetének munkatársai segítettek.

Fotó: Sándor József vizslási polgármester Facebook-oldala
Neked ajánljuk
A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt Egységcsomagokkal segített a Katolikus Karitász A klímabarát innovációban látja a gazdaság jövőjét a francia elnök Mossunk okosan! Így növelhetjük ruháink élettartamát
Tovább a forrásra: nool.hu
Vissza
Hírfolyam