2022. június 30., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A VakVarjú is főz a rászorulókért

A VakVarjú négy étterme 2021. október 14. és november 4. között vesz részt a Magyar Élelmiszerbank Egyesület tizedik éve útjára indított Együnk Egymásért programjában, amely nem kisebb feladatot tűzött ki célul, mint hogy 250 000 adag ételt juttasson el a rászorulóknak. 

Étteremcsaládunk a vendéglátási szektor többi szereplőjével együtt a koronavírus kezdetekor bezárásra kényszerült. A házhoz szállítás megkezdése után indítottuk útjára a VakVarjú #szeretetszolgálat jótékonysági kezdeményezésünket, amellyel célunk az volt, hogy a nálunk is rosszabb helyzetben lévő családokat, gyermekeket, rászorulókat lehetőségeinkhez mérten támogatni tudjuk. Adományoztunk idősek otthonának és hátrányos helyzetű családoknak digitális eszközöket, nélkülözőknek élelmiszercsomagokat, kórházi Covid-osztályt leptünk meg húsvéti finomságokkal, és hajléktalanok számára karácsonyi vacsorát is készítettünk. Büszkék vagyunk rá, hogy a sokszínű karitatív tevékenységünknek köszönhetően eddig közel 2 millió forint adomány gyűlt össze éttermeinkben”

– idézi Semsei Rudolf, az étteremcsalád tulajdonosainak szavait a kepmas.hu.

A VakVarjú éttermek 2021 őszén a jubileumi, 10 éves évfordulóját ünneplő Együnk Egymásért programhoz, a magyarországi gasztronómiai élet egyik legnagyobb hatékonyságú adománygyűjtő akciójához is csatlakoznak. 

Október 14. és november 4. között négy VakVarjú étteremben készülnek ínycsiklandó ajánlatokkal: a külön erre az alkalomra összeállított Varjúséfek Együnk Egymásért menükkel a vendégek fogásonként 100 forinttal támogathatják a programot.

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay/ayindeabdulmajeed44
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Használt mobilokkal segíthetünk Bajban vannak Srí Lanka állatkertjei Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: kepmas.hu
Vissza
Hírfolyam