2021. november 29., Taksony
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Élet fáját ültettek Székesfehérváron is

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére indult az Élet fája program, melynek célja, hogy facsemeték ültetésével hívja fel a figyelmet a koronavírus elleni küzdelemre, a vírus terjedésének megakadályozására.

Elültették az Élet fáját Székesfehérváron Fotó: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, police.hu

A kezdeményezéshez csatlakozott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, a Magyar Honvédség 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, továbbá a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház is. Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány és Balogh Rezső alezredes, a Magyar Honvédség 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnokhelyettese a székesfehérvári intézmény kertjében ültettek el egy-egy japán szilvafát prof. dr. Bucsi László főigazgató felajánlása révén. A rendőrség és a társszervek a vállalt elkötelezettséggel továbbra is törekednek minden lehetséges megoldást felkutatni, amely a változáshoz és a fejlődéshez, a környezettudatos életmód elősegítéséhez vezet.

Neked ajánljuk
Majdnem ezer gyereknek segít a Regőczi Alapítvány Már 19 millió forint gyűlt össze az árváknak Segít a kamara a cégeknek Százezreket fenyegetnek a súlyos áradások következményei Dél-Szudánban A férfiak étrendje több üvegházhatásúgáz-kibocsátással jár
Tovább a forrásra: police.hu
Vissza
Hírfolyam