2022. június 30., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Regőczi Alapítványnak segít a Jónak lenni jó! kampány

A közmédia idei adománygyűjtő kampányának kedvezményezettje a koronavírus-járvány miatt árván vagy félárván maradt gyermekeket támogató Regőczi István Alapítvány. Az év végéig lehet a jó ügy érdekében adományozni a 1357-es adományvonal hívásával. 

A Jónak lenni jó! kampányt bejelentő sajtótájékoztatón Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége, a Regőczi István Alapítvány kuratóriumának elnöke a következőket hangsúlyozta a mediaklikk.hu cikke szerint:

országjáró körútja során az érintettekkel történt találkozásokon azt tapasztalta, hogy az összefogás és az odafigyelés valódi támaszt jelent a családoknak, mert megmozdítja a bennük lévő erőt, az alapítvány pedig éppen azt akarja erősíteni, hogy van hová fordulniuk, nincsenek magukra hagyva.

A közmédia missziója, hogy a rendelkezésére álló valamennyi eszközzel évről évre egy jó és nemes ügy mellé álljon. A hazai médiában egyedülálló kezdeményezésnek köszönhetően az elmúlt kilenc évben csaknem 1,7 milliárd forint jutott el a rászorulókat segítő szervezetekhez.

Az év végéig elérhető az 1357-es adományvonal, minden hívás és SMS 500 forint támogatást jelent. 

Az MTVA Jónak lenni jó! jótékonysági kampányának sajtótájékoztatója a Sándor-palotában Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Neked ajánljuk
Bajban vannak Srí Lanka állatkertjei Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal A zavarba ejtő 4000 éves szikla Júliusban a Várkert Bazárban várja a látogatókat a leghíresebb magyar dizájnvásár
Tovább a forrásra: mediaklikk.hu
Vissza
Hírfolyam