2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Már az első héten hatalmas összeg gyűlt össze a jótékonysági hívásokból

November 8-án kezdődött a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű karitatív kampánya. A 1357-es adományvonalon keresztül már a legelső héten több mint 10 millió forintnyi összeg gyűlt össze. Az év végéig tartó jótékonysági kampány teljes bevételét a Covid-árvákat támogató Regőczi Alapítványnak ajánlják majd fel.

Már a kampány első hetében bebizonyosodott, hogy óriási összefogásra képesek az emberek egy jó ügy érdekében: egészen pontosan 10 865 000 forintnyi támogatás gyűlt össze az adományvonal segítségével. 

A kampánynak azonban koránt sincs vége: a 1357-es számot tárcsázva, vagy a 1357-es számra küldött SMS-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal továbbra is lehet támogatni a Covid-árvákat és családjukat segítő Regőczi István Alapítványt.

A karitatív akciót jószolgálati nagykövetként segíti a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó, Nagy Tímea és a háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó, Szilágyi Áron. Nagy Tímea 1993-as esseni világbajnokságon csapatban nyert aranyérme, Szilágyi Áron pedig a tokiói olimpián viselt vívósisakja felajánlásával járult hozzá a gyűjtéshez. A felajánlott relikviák többsége a Jónak lenni jó! honlapján megvásárolható, néhány különleges tárgyat pedig a december 19-i egész napos műsorfolyam során árverésre bocsátanak.

Fotó: Pixabay/Winzent Weinbeer
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Bajban vannak Srí Lanka állatkertjei Elindult az Ukrán Egészségvonal Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam