2022. június 30., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Pasaréten a Covid-árvákért szólt a zene

Jótékonysági koncertet szerveztek a Pasaréti Közösségi Házban Szent Márton napja alkalmából azokért a gyermekekért, akik a koronavírus-járvány következtében egy vagy mindkét szülőjüket elveszítették. Az esemény fővédnöke Áder János köztársasági elnök volt. 

Hagyományteremtő céllal szervezte meg a Pasaréti Közösségi Ház Szent Márton-napi koncertjét november 13-án. Az eseményen Herczegh Anita, a Regőczi István Alapítvány kuratóriumának elnöke mondott beszédet, majd az Óbudai Danubia Zenekar kamaraegyüttese adott elő Mozart-, Bach-, Bartók- és Elgar-műveket, Hámori Máté vezényletével. 

Az est teljes bevételét az államfő által létrehozott alapítvány rászorulói kapják, akik számára a Regőczi Alapítvány személyre szabott gondoskodást biztosít mindaddig, amíg a gyermek nagykorú lesz, vagy befejezi a tanulmányait, munkába áll, és képes lesz saját magáról gondoskodni.

Fotó: Pixabay/brendageisse
Neked ajánljuk
Bajban vannak Srí Lanka állatkertjei Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal A zavarba ejtő 4000 éves szikla Júliusban a Várkert Bazárban várja a látogatókat a leghíresebb magyar dizájnvásár
Tovább a forrásra: ripost.hu
Vissza
Hírfolyam