2021. november 29., Taksony
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Pasaréten a Covid-árvákért szólt a zene

Jótékonysági koncertet szerveztek a Pasaréti Közösségi Házban Szent Márton napja alkalmából azokért a gyermekekért, akik a koronavírus-járvány következtében egy vagy mindkét szülőjüket elveszítették. Az esemény fővédnöke Áder János köztársasági elnök volt. 

Hagyományteremtő céllal szervezte meg a Pasaréti Közösségi Ház Szent Márton-napi koncertjét november 13-án. Az eseményen Herczegh Anita, a Regőczi István Alapítvány kuratóriumának elnöke mondott beszédet, majd az Óbudai Danubia Zenekar kamaraegyüttese adott elő Mozart-, Bach-, Bartók- és Elgar-műveket, Hámori Máté vezényletével. 

Az est teljes bevételét az államfő által létrehozott alapítvány rászorulói kapják, akik számára a Regőczi Alapítvány személyre szabott gondoskodást biztosít mindaddig, amíg a gyermek nagykorú lesz, vagy befejezi a tanulmányait, munkába áll, és képes lesz saját magáról gondoskodni.

Fotó: Pixabay/brendageisse
Neked ajánljuk
Adomány érkezett a szegedi Covid-osztály dolgozóinak Közös kampány az átoltottság növeléséért A kibocsátás visszatért a koronavírus előtti szintre Újabb kilátót adtak át, ezúttal Szentendrén Növekszik a mikroműanyagok mennyisége a Tiszában
Tovább a forrásra: ripost.hu
Vissza
Hírfolyam