2022. július 6., Csaba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Két kiváló orvos kapott elismerést

A Semmelweis Egyetem két munkatársa, dr. Keszthelyi Márton, a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika rezidense és Kotmayer Lili, az Általános Orvostudományi Kar hallgatója is díjat vehetett át szakmai munkájáért a Medicina Fórum díjátadóján. 

Kiváló rezidens 2021 címet vehetett át dr. Keszthelyi Márton, a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika rezidense. A szakember több nemzetközi képzésben vett részt, valamint részese volt több tudományos kutatómunkának. 2019 óta aktív tagja a HPV Centrum működtetésének és a Semmelweis Egyetem Nőgyógyászati Daganatsebészeti Centrumában zajló betegutak menedzselésének. 

Az év medikusa 2021 díjat Kotmayer Lili, az Általános Orvostudományi Kar hallgatója nyerte el, aki elsőéves orvostanhallgatóként csatlakozott az I. Sz. Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézetben működő MTA Lendület Molekuláris Onkohematológia Kutatócsoporthoz. 

A kitüntetések odaítélésénél idén a szakmai és tudományos munka elismerése mellett a koronavírus-járványban végzett tevékenység is fókuszba került.

Az elismeréseket dr. Kovács Árpád, a zsűri elnöke és Nógrádi Tóth Erzsébet, a Medicina Fórum projektigazgatója adta át a díjazottaknak Fotó: semmelweis.hu/Medicina Fórum
Neked ajánljuk
Elindult az Ukrán Egészségvonal Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Bajban vannak Srí Lanka állatkertjei Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: semmelweis.hu
Vissza
Hírfolyam