2022. augusztus 19., Huba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A covid-árváknak gyűjtenek

Idén a Várkert Bazár adventi programsorozata keretében a Covid-árváknak is gyűjtenek. Hétvégenként egészen december 30-ig várják a látogatókat kézműves és színházi programokkal, koncertekkel és kortárs iparművészeti vásárral.

A vásár keretében a Regőczi Alapítványnak is gyűjtenek. Képünk illusztráció Fotó: Pixabay

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a Várkert Bazár adventi programsorozatát, amelyet számos koncert és színházi program színesít. Az adventi hétvégéken ingyenes kézműves programokkal, családi workshopokkal, kortárs iparművészeti vásárral és különleges hangulatú zenei produkciókkal, valamint karácsonyi tematikájú vezetett sétával is várják a közönséget.

Idén a Várkapitányság a Regőczi Alapítvánnyal közösen a Covid-árvák javára szervez jótékonysági gyűjtést a Várkert Bazár iparművészeti vására keretében. A vásár fővédnöke és az alapítvány életre hívója Magyarország köztársasági elnökének felesége, Herczegh Anita. Az alapítvány céljaira történő gyűjtés mellett a szervezők szeretnék élményekkel megajándékozni a pártfogoltjaikat, ezért a Bohém Kiskarácsony című előadásra is kapnak jegyet.

Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam