2022. január 18., Piroska
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

19 forintos levessel mond köszönetet egy veszprémi levesező az egészségügyi dolgozóknak

A veszprémi SupPaa étterem tulajdonosa a maga módján szeretne köszönetet mondani az egészségügyben dolgozók járványhelyzetben végzett munkájáért: december 15-ig 19 forintért kínál számukra egy adag levest. Ráadásul az ebből származó bevételt is jótékony célra szeretné fordítani majd.

November közepén nyitott a veszprémi kórház közelében a SupPaa leves- és tésztabár, ahol az egészségügyben dolgozók december 15-ig jelképes áron, 19 forintért kaphatnak egy adag tartalmas levest. A tulajdonos azt a megfeszített munkát szeretné így megköszönni, amit a kórházakban vagy az oltópontokon dolgozók végeznek.

Arra gondoltunk, hogy jól jönne nekik egy meleg leves az ebédszünetükben, és mivel közel van a kórház, így gyakorlatilag akár át is tudnak jönni hozzánk

– idézi az atv.hu Varga László tulajdonost, aki azt is elmondta, hogy az így befolyó pénzből a kórház gyermekosztályának vásárolnak majd játékokat.

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay/tortic84
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Részletes „szemétkisokost” tett közzé az MNB A klímaváltozás súlyos károkat okoz az északi-sarkvidéki infrastruktúrában
Tovább a forrásra: atv.hu
Vissza
Hírfolyam