2022. január 18., Piroska
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több mint 70 millió forintot gyűjtött egy hónap alatt a Jónak lenni jó! kampány

A korábbi évek Jónak lenni jó! akcióinak azonos időszakában soha nem gyűlt össze akkora összeg, mint az idei kampányban. A 1357-es adományvonalra befutott több mint 140 ezer hívásnak és SMS-nek köszönhetően a felajánlások összege meghaladta 70 millió forintot.

A jubiláló karitatív akció kedvezményezettje idén a Regőczi Alapítvány, az Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita által életre hívott szervezet, amelynek missziója, hogy személyre szabott gondoskodást biztosítson a koronavírus-járvány idején árván vagy félárván maradt magyar gyerekeknek.

Az összefogás a hazai médiában egyedülálló kezdeményezésnek számít, aminek révén az elmúlt kilenc évben csaknem 1,7 milliárd forint juthatott el a rászorulókat segítő szervezetekhez.

Az adományvonal az év végéig elérhető, egy hívás vagy SMS továbbra is 500 forintot jelent.

A közmédia jótékonysági akciója december 19-én egész napos műsorfolyammal zárul.

Fotó: mediaklikk.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Részletes „szemétkisokost” tett közzé az MNB A klímaváltozás súlyos károkat okoz az északi-sarkvidéki infrastruktúrában
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam