2022. augusztus 14., Marcell
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adománygyűjtő gála a pandémia miatt nehéz helyzetbe került zenészekért

December 18-án tart adománygyűjtő gálát a Fábián Juli Emlékalapítvány a koronavírus-járvány következtében nehéz helyzetbe került zeneipari dolgozókért. A MagNet Fény Ünnepe című eseményt az Andrássy úti Magnet Házban rendezik meg.

A gála bevétele alapozza majd meg azt a pályázatot, amelyet a Fábián Juli Emlékalapítvány a következő hetekben szeretne kiírni olyan zenészek és már zeneipari dolgozók számára, akik a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzetben egészségügyi vagy szociális helyzetük, egészségkárosodásuk, a korral kapcsolatos problémáik vagy a számukra nem vállalható kockázat miatt tartósan vagy ideiglenesen nem tudják fenntartani magukat és/vagy családjukat.

A délutántól estébe nyúló eseményen minikoncertek, különleges zenei előadások, workshopok várják azokat, akik támogatni szeretnék a nehéz helyzetben lévő zenészeket az alapítványon keresztül.

A fellépők között lesz az Ivan & the Parazol akusztik, a Supernem (Papp Szabi-Pulius Tibi duó), a Random Trip akusztik, az Aurevoir, a Szűkített Kvint, Szivák Zsolt (Cloud 9+) akusztik, Iván Szandra és Subicz Gábor (Ruby Harlem).

Az eseményre támogatói belépőjegyek és online stream jegyek is vásárolhatók. 

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay/Pexels
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: papageno.hu
Vissza
Hírfolyam