2022. január 26., Paula, Vanda
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Három vállalkozás fogott össze a Covid-árvákért

Közös erővel támogatja a koronavírus következtében árván vagy félárván maradt gyermekeket a Pizza Forte, a Vesta Home Zrt. és a Speedy Motorsport. A három cég egymillió forintot adományozott az Áder János köztársasági elnök által létrehozott Regőczi István Alapítványnak.

A három vállalkozás egy autós élménynapot is szervez a Regőczi István Alapítvány által meghívott gyermekek számára a Szilveszter Rallye keretein belül, amelyet december 27. és 29. között rendeznek meg a Hungaroringen.

A helyszínen frissen sült pizza várja a családokat, valamint a csöppségek biztonságos és ellenőrzött körülmények között ülhetnek be az autóversenyzők mellé, és élvezhetik a gyorsulást.

Szíjj Csaba (Speedy Motorsport), Pap Gábor (Pizza Forte) és Horváth Norbert (Vesta Home Zrt.) az adomány ünnepélyes átadóján Fotó: Metropol/NZ
Neked ajánljuk
2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek Béres Cseppet kaptak az egészségügyi dolgozók Először a város határait vésték kőbe, most pedig betiltották a benzinkútnyitást Különleges medúzák lepték el az ausztrál partokat
Tovább a forrásra: metropol.hu
Vissza
Hírfolyam