2022. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Három vállalkozás fogott össze a Covid-árvákért

Közös erővel támogatja a koronavírus következtében árván vagy félárván maradt gyermekeket a Pizza Forte, a Vesta Home Zrt. és a Speedy Motorsport. A három cég egymillió forintot adományozott az Áder János köztársasági elnök által létrehozott Regőczi István Alapítványnak.

A három vállalkozás egy autós élménynapot is szervez a Regőczi István Alapítvány által meghívott gyermekek számára a Szilveszter Rallye keretein belül, amelyet december 27. és 29. között rendeznek meg a Hungaroringen.

A helyszínen frissen sült pizza várja a családokat, valamint a csöppségek biztonságos és ellenőrzött körülmények között ülhetnek be az autóversenyzők mellé, és élvezhetik a gyorsulást.

Szíjj Csaba (Speedy Motorsport), Pap Gábor (Pizza Forte) és Horváth Norbert (Vesta Home Zrt.) az adomány ünnepélyes átadóján Fotó: Metropol/NZ
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: metropol.hu
Vissza
Hírfolyam