2022. augusztus 12., Klára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb 18 000 üveg Béres Cseppet kapnak a rászorulók

A koronavírus-járvánnyal szembeni védekezés első eszköze az oltás, de fontos az olyan egészséget megőrző és erősítő szerek használata is, mint a Béres Csepp. A Béres Gyógyszergyár Zrt. a készítményeket azoknak ajánlotta fel, akik a leginkább rászorulnak. 

„A vállalat nemes felajánlást tett azzal, hogy 130 millió forint értékben 73 ezer üveg készítményt ajánlott fel idősotthonoknak, szociális otthonoknak, rászorulóknak” – idézi a baon.hu Soltész Miklósnak, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárának átadón elhangzott szavait.

A mostani 18 ezer üveg Béres Cseppet még karácsony előtt igyekeznek eljuttatni a leginkább rászorultaknak. A mintegy 32 millió forint értékű adományt a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácson keresztül a Katolikus Karitász, a Református Szeretetszolgálat, a Baptista Szeretetszolgálat, a Máltai Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, valamint a Magyar Vöröskereszt juttatja el a rászorulóknak.

Az átadón Soltész Miklós méltatta a karitatív szervezetek támogatását a koronavírus miatt árván vagy félárván maradt gyermekek számára, és rámutatott: mintegy ezer kiskorún segítenek.

A Máltai Szeretetszolgálat autójába pakolnak a Béres Gyógyszergyár adományából a Katolikus Karitász Országos Központjában Fotó: MTI/Soós Lajos
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: baon.hu
Vissza
Hírfolyam