2022. augusztus 14., Marcell
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között

Egy 23 éves debreceni egyetemista egy különleges, kézzel írt könyvvel járul hozzá a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű adománygyűjtéséhez. A kötet szerzői ismert hazai személyiségek, akik a magyar kultúráról írták le gondolataikat.

Immáron tizedik éve szervez adománygyűjtést a közmédia. A jótékonysági program idén a koronavírusban árván vagy félárván maradt gyermekeket támogató Regőczi István Alapítvány munkáját segíti.

A „Jónak lenni jó” kezdeményezés mögé hazai hírességek, sportolók is csatlakoztak már, de magánszemélyektől is érkeznek felajánlások. Kiss Fruzsina például olyan egyedi alkotással támogatja a kezdeményezést, melyben közel hatvan híresség – több zenész, színész, rendező, publicista, televíziós személyiség, író és történész – írta le gondolatait, saját érzelmi kötődését a kultúrához, a hagyományhoz.

A kötet – egyéb tárgyak mellett – megvásárolható a Jónak lenni jó! kampány oldalán

A kampány adományvonala is él továbbra is: a 1357-es telefonszám hívásával, vagy az arra küldött üzenettel 500 forinttal támogatható a jótékonysági gyűjtés.

A különleges kötetben közismert emberek írták le gondolataikat a magyar kultúráról Fotó: mediaklikk.hu/jonaklennijo
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: dehir.hu
Vissza
Hírfolyam