2022. január 24., Timót
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Teva munkatársai is csatlakoztak a debreceni adománygyűjtéshez

A Teva Gyógyszergyár Zrt. idén második alkalommal vett részt a Debreceni Karitatív Testület által szervezett adománygyűjtésben: a vállalat debreceni és budapesti munkatársai is nagy örömmel adományoztak a rászorulóknak. 

A Teva büszke arra, hogy a vállalatnál kapott helyet az egyik gyűjtőpont. 2021. november 23. és december 13. között szervezték meg a gyűjtést, melyhez a cég debreceni dolgozói mellett a budapesti munkatársak is csatlakoztak. Mind a Tevának, mind pedig a munkavállalóknak fontos a helyi közösség támogatása, így korábban nagyobb mennyiségű kézfertőtlenítő-adománnyal is támogatták Debrecen szociális intézményeit, valamint több alkalommal is csatlakoztak különböző adománygyűjtő akciókhoz – így például a Dorkász Szolgálat szeptemberi gyűjtéséhez

– idézi a debrecenbenhallottam.hu a Teva közleményét.

Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke megköszönte a Teva dolgozóinak, hogy gondolnak a rászoruló debreceniekre, akiknek a koronavírus-járvány időszaka megnehezítette a mindennapokat. Az adományok révén sok családhoz fog eljutni a segítség.

Fotó: debrecenbenhallottam.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek A vállalatok ellátási láncai a vártnál lassabban zöldülnek Nagy kiterjedésű, érintetlen korallzátonyra bukkantak Tahitinál (videóval)
Tovább a forrásra: debrecenbenhallottam.hu
Vissza
Hírfolyam