2022. augusztus 19., Huba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Különleges figyelmesség a Szent Margit Kórház oltási központjában dolgozóknak

Nyolc hévízi és környékbeli szálloda fogott össze, és ajánlott fel pihenést ajándékba a budapesti Szent Margit Kórház oltási központjában dolgozók részére, akik idén több mint 110 ezer embert oltottak be, segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

A budapesti Szent Margit Kórház oltási koordinációs vezetője, dr. Meszlényi-Kreka Judit a Kolping Hotel igazgatójához, Baldauf Csabához fordult segítségért, amikor az oltási központban dolgozó 15 fős csapatnak keresett támogatókat. 

A Kolping Hotel csapatától nem áll távol a jótékony gondolkodás: minden évben kiemelten támogatnak egy-egy alapítványt, segítettek már koraszülött gyerekeknek, egyszülős családoknak is. 

A környező szállodák közül többen – a Bonvital Wellness & Gastro Hotel, az Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel, a Hotel Európa Fit, a Lotus Therme Hotel & Spa, a NaturMed Hotel Carbona, a Hotel Palace Hévíz és a Hotel Spa Hévíz – a jó ügy mellé álltak, és kétéjszakás utalványokat ajánlottak fel az egészségügyi dolgozóknak.

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay/jessebridgewater
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: turizmus.com
Vissza
Hírfolyam